fbpx

COSMETISCH MAN

Online afspraak maken

Maak gemakkelijk en snel jou afspraak online

COSMETISCH MAN

Tegenwoordig besteden de mannen steeds meer tijd aan uiterlijke verzorging en daarbij speelt de beharing een grote rol.
 
De lichaamsbeharing van mannen verschilt erg. De een heeft nauwelijks  haargroei,  terwijl de ander last heeft van overbeharing op bijvoorbeeld rug, borst, buik of schaamstreek. Feit is dat steeds meer mannen kiezen voor definitieve ontharing. 
 

Harsen is een veelgebruikte methode om haar op een lichaam te verwijderen. De haren blijven lang weg. Maar het nadeel is dat harsen een tijdelijke en pijnlijke behandeling is.
Tegenwoordig kiezen daarom ook mannen steeds vaker voor permanente ontharing.

Met de laser kan precies worden gewerkt, zo is het mogelijk de grens van bijvoorbeeld de bakkebaarden exact te bepalen, en de haartjes tussen de wenkbrauwen worden met deze professionele vorm van ontharen zeer precies verwijderd.

 

New Epil

Ongewenste haargroei kan voor veel mensen een groot probleem zijn. Scheren, epileren, harsen of waxen…het haar komt uiteindelijk weer volledig terug. Nu is het mogelijk om met New Epil de haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke ervaringen met andere technieken voor ontharing.

Met de New Epil wordt zonder verhitting van het huidoppervlak snel en pijnloos behandeld. Een krachtig breed spectrum led licht zal door het pigment van de haar een weg vinden naar de haarfollikel. Hierdoor zal deze niet meer in staat zijn een nieuwe haar te produceren.
Een haar kent een rust, groei en uitstoot fase. Iedere haar zit in een andere fase waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in groeifase te behandelen.
De haartjes in de te behandelen zone moeten 1 tot 2 dagen voor de behandeling worden afgeschoren. Zo zijn er steeds kleine haartjes aanwezig die het licht kunnen absorberen. Daarna kan er worden gestart met de behandeling.
De te behandelen zone wordt eerst gedesinfecteerd en met een gel ingesmeerd om makkelijk over de huid te kunnen bewegen. Met een strijkende beweging wordt de saffierkop 2 maal over de huid bewogen.
Na de behandeling zullen de haartjes nog gewoon aanwezig zijn, maar ze gaan over van groeifase naar uitstotingsfase. Ze zitten los in het haarzakje en verdwijnen na ongeveer 15 dagen.
Tussen de behandelingen door is epileren, waxen en harsen niet toegestaan, scheren mag wel.
Het unieke aan de New Epil behandeling is dat de energie direct naar het haarzakje gaat zonder verhitting van het huidoppervlak. De behandeling is veilig, snel en aangenaam en zo is ontharen vanaf nu een koud kunstje. De scanner bevat een koelelement, waardoor de huid niet verbrand kan worden, zoals bij IPL-behandelingen wat ook wel wordt aangeboden door diverse salons.
Ontharingsstudio Medemblik heeft zeer duidelijk gekozen voor de bekende diode-laser techniek ten opzichte van IPL(licht). De diode-laser techniek heeft tot op heden aantoonbare voordelen ten opzichte van IPL-behandelingen.

COSMETISCH VROUW

Een gladde huid zonder te scheren ? Lees hier verder…

MEDISCH VROUW

Vermindering van irritaties en ontstekingen ? Lees hier verder…

COSMETISCH MAN

Ongewenst haargroei op rug of borst zijn ? Lees hier verder…

MEDISCH MAN

Ontstekingen tijdens blessures voorkomen ? Lees hier verder…

New Epil

Nieuwsgierig hoe de New Epil Diode laser werkt ? Lees hier verder…

Advies

Wil je advies en meer weten over de behandelingen? Lees hier verder…